Schakel DS Rioolservice in voor een verstopping

Een verstopt riool, een verstopte afvoer of een dichtgeslibde hoofdleiding is erg vervelend. Zeker als dit is in uw huis of bedrijf. Dirk Schaap Rioolservice verzorgt onder andere inspecties, maar u schakelt ons ook in voor een ontstopping. DS Rioolservice adviseert u rondom de verstopping in uw huis of bedrijf.

DS Rioolservice werkt vanuit een centraal gelegen locatie voor de hele randstad. Wij zijn altijd dichtbij om verstoppingen snel en vakkundig te verhelpen. Dus heeft u een ontstopping nodig? Wacht dan niet langer en schakel DS Rioolservice direct voor ontstoppingen in.

Oplossing voor uw verstopping?

DS Rioolservice helpt u er van af!

Het ontstoppen van bijvoorbeeld een riool of afvoer is geen prettig werk om zelf te doen.

Gaat u zelf ontstoppen, dan kan het zijn dat u wel de verstopping weghaalt, maar niet het achterliggende probleem.

Om er zeker van te zijn dat de verstopping niet terugkeert, kunt u het beste DS Rioolservice inschakelen.

Afhankelijk van de oorzaak van de verstopping bieden wij direct een oplossing voor het probleem. In onze compleet ingerichte servicewagens bevinden zich al het noodzakelijk materiaal om uw verstoppingsprobleem op te lossen.

Verstopping?

Bel 071-4035016!

Aangekoekt vet, etensresten en stof uit de schoonmaak emmer veroorzaken verstoppingen die vaak verderop in het afvoersysteem problemen veroorzaken. DSRioolservice spuit de leidingen met hoge druk schoon zodat u er vanuit kunt gaan dat de verstopping langer weg blijft.

Wastafel verstopt

Haren en zeep de oorzaak

Wastafel verstoppingen zijn met huismiddeltjes vaak niet op te lossen. De plomper verplaatst de verstopping meestal alleen maar. 

Ga niet zelf knoeien, maar bel DSRioolservice!

Meestal zijn dit soort verstoppingen heel snel opgelost. 

Snel opgelost!

Meestal binnen een half uur!

Verstoppingen zijn vaak snel opgelost omdat wij de juiste apparatuur hebben. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met de meeste verstoppingen.

Zo betaald u nooit meer dan nodig en worden eventuele onzichtbare oorzaken aangepakt zodat de verstopping echt is opgelost.

Telefoon in gesprek en u wilt niet wachten?

Deze opties zijn alleen beschikbaar tijdens kantoor uren