Problemen

Problemen in uw riolering komen vaak voor

Een verstopping in uw riolering kan op verschillende manieren veroorzaakt worden. De voornaamste oorzaken van problemen in uw riolering hebben te maken met slechte riolering, verzakkingen, wortel ingroei of door de lange afstand voordat de riolering bij de gemeentelijke afsluiting is.

Een probleem in uw riolering, een verstopping, is vaak te herkennen aan borrelende geluiden. De riolering is dan gedeeltelijk dichtgeslibd. De borrelende geluiden gaan vaak samen met stank in uw huis of bedrijf.

Heeft u problemen met uw riolering? Heeft u een verstopping ? Schakel direct DS Rioolservice in. U kunt ons bellen op het nummer 071 – 403 5016 of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

DS Rioolservice helpt u met de problemen van uw riolering.


Dit doen wij 7 dagen per week en 24 uur per dag. DS Rioolservice doet voor u:

  • - Het vervangen van de riolering;
  • - Afvoer ontstoppen;
  • - Het opsporen en verhelpen van stank

Een riool of afvoer ontstoppen is geen prettig werk om zelf te gaan doen. U heeft de kans dat u alleen de verstopping weghaalt, maar niet het achterliggende probleem. Wilt u er zeker van zijn dat de verstopping niet terugkeert? Kies dan voor DS Rioolservice.

Riool ontstoppen of het afvoer ontstoppen kunt u beter overlaten aan de professional: DS Rioolservice. Neem contact op voor de mogelijkheden! Wij staan voor u klaar!

Borrelt uw riool? Dan kan er een verstopping op de loer liggen. Laat dan uit voorzorg uw afvoer inspecteren zodat u straks niet tegen hogere kosten aanloopt.

Voor het controleren van u rioolsysteem in en om u huis gebruikt Dirk Schaap Rioolservice camera's om diverse leidingen te inspecteren.

Zo kan er bijvoorbeeld worden geconstateerd of een verstopping bijvoorbeeld door boomwortels, of een rioolbreuk worden veroorzaakt.

Via de camera kan er bepaald worden welke werkzaamheden nodig zijn om de verstopping effectief te verhelpen en hoeft er geen onnodig graaf of hakwerk te worden uitgevoerd. 

Telefoon in gesprek en u wilt niet wachten?

Deze opties zijn alleen beschikbaar tijdens kantoor uren